produse medicale coduri caen
Produse medicale

Coduri CAEN comert cu produse medicale, in conditiile actuale multi antreprenori s-au gandit sa isi modifice obiectul de activitate.

Toate aceste modificari au venit ca urmare a faptului ca obiectele de activitate nu se mai potriveau cu cererea de pe piata.

Desi am vorbit pe larg cu privire la modificarea obiectului de activitate in postarile noastre AICI https://servicii-avocat.ro/modificari-srl/modificare-obiect-de-activitate-s-r-l/

In cele ce urmeaza vom vorbi pe larg despre modificarea obiectului de activitate pentru ca firma dvs. sa poata desfasura comert cu produse medicale.

Astfel vom vorbi despre cum adaugam coduri CAEN pentru comert cu produse medicale.

1. Ce procedura ar trebui sa parcurgem?

In primul rand procedura pe care o vom folosi este cea de adaugare obiecte de activitate secundare sau autorizarea acestor in cadrul actului constitutiv.

Practic daca firma dvs. nu are obiectele de activitate pe care vi le vom relata in cadrul articolului se va efectua procedura de adaugare obiecte de activitate.

Daca firma dvs. are acele obiecte de activitate in cadrul actului constitutiv, insa nu sunt autorizate, atunci se va proceda doar la autorizarea acestora.

In concluzie, in functie de cum se regasesc obiectele de activitate in cadrul firmei dvs. veti efectua fie: adaugarea unor obiecte de activitate, fie autorizarea acestora.

2. Care sunt obiectele de activitate pe care le vom adauga?

Pentru a desfasura activitatea de comert cu produse medicale de genul:

a) masti medicale.

b) manusi medicale.

c) combinezoane medicale, precum si orice alte produse medicale care ofera protectie precum viziere.

Va trebui sa autorizati urmatoarele obiecte de activitate in cadrul Actului constitutiv pe care dvs. il aveti:

4618 Intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.

4619 Intermedieri în comerţul cu produse diverse

4642 Comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi încălţămintei

4646 Comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice

4774 Comerţ cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate

Acum, daca veti desfasura aceasta activitate online, prin intermediul unui magazin online, ar fi ideal sa autorizati si urmatorul obiect de activitate:

4799 Comerţ cu amănuntul efectuat în afara  magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor

Pentru alegerea obiectelor de activitate va recomandam sa consultati site-ul codurilecaen.ro AICI: http://codurilecaen.ro/

In concluzie, toti antreprenorii se vor adapta in urma acestei perioade. Cel mai probabil vor trebui sa se niseze pe vanzarea altor produse si servicii catre clientii finali.

Totodata daca doriti sa va oferim consultanta necesara pentru a adauga obiecte de activitate de mai sus ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon: 0743125112.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apeleaza!