Drept penal

Servicii-Avocat.ro

DREPT PENAL

Dintre toate formele răspunderii juridice, răspunderea penală este cea mai gravă. Singurul temei al angajării răspunderii penale îl reprezintă săvârșirea unei infracțiuni.

Deși dreptul penal este o știință, iar științele sunt în general exacte, atunci când vine vorba despre dovedirea suspiciunii rezonabile [necesară pentru a face aplicarea măsurilor preventive, art. 202 alin. (1) C.proc.pen.] sau „a constatării dincolo de orice îndoială rezonabilă că fapta există, constituie infracțiune și că a fost săvârșită de inculpat” [necesară pentru a se dispune condamnarea inculpatului, art. 396 alin. (2) C.proc.pen.], participanții în procesul penal pot cădea victimă arbitrariului sau erorilor judiciare.

Situația este similară și când vine vorba de aprecierea probelor: „probele nu au o valoare de dinainte stabilită prin lege și sunt supuse liberei aprecieri a organelor judiciare în urma evaluării tuturor probelor administrate în cauză”.

Echipa noastră de avocați vă poate oferi servicii juridice specializate prin care să poată fi exercitată o apărare efectivă a intereselor părților (suspect, învinuit, inculpat, persoană vătămată ori persoană responsabilă civilmente).

Dl. avocat Alexandru Florin este specializat in materia numita drept penal. Avand o experienta vasta in acest domeniu Dl. avocat Alexandru Florin a lucrat in dosare foarte importante si solicitante avand o rata de succes de 100 % in favoarea clientilor sai.

Aceasta ramura de drept numita drept penal este poate cea mai personala si sensibila dintre toate avand legatura directa cu libertatea omului. Din acest motiv alegerea unui avocat cu experienta este cheia succesului si poate face diferenta intre libertate si lipsirea de libertate.

Dreptul penal isi are baza teoretica in cele doua Coduri: codul de procedura penala si codul penal. Cu toate ca vorbim despre o materie vasta, avocatii nostri impreuna cu dl. avocat Alexandru Florin va garanteaza o reprezentare cu un rezultat pozitiv.

O aparare de calitate asigurata de catre un avocat cu experienta in drept penal poate ajuta decisiv in dinamica unui proces penal. Prin urmare angajarea unui avocat cu expertiza in drept penal va poate decide viitorul in cadrul unui proces penal.

Avocatii nostri impreuna cu avocatul coordonator dl. avocat Alexandru Florin va vor asigura apararea in toate fazele procesuale a unui proces penal. Va stam astfel la dispozitie cu servicii avocatiale de calitate in orice faza procesuala v-ati afla.

Totodata va propunem servicii avocatiale personalizate indiferent de calitate (autor sau victima a presupusei infractiuni) pe care o detineti in cadrul procesului penal. Fiecarui client i se vor propune servicii avocatiale personalizate in functie de calitatea pe care o are in procesul penal.

Suntem de parere ca orice client merita o aparare eficienta, iar profesionalismul nostru se va regasi in apararea pe care o vom folosi in favoarea sa.

Cum puteti apela la serviciile noastre in materia numita drept penal?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice din drept penal.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la materia de drept numita drept penal.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian