Avocat penal

Servicii-Avocat.ro

AVOCAT PENAL

Neclaritatea, lipsa de predictibilitate a dispozitiilor de drept penal, sau poate uneori chiar o conjunctura nefavorabila, poate plasa pe oricine in ipoteza de a patrunde in sfera ilicitului penal.

In egala masura, orice persoana se poate regasi in postura de victima a infractiunii.

Sectiunea avocat penal a fost creeata pentru a deservi clientilor care au nevoie de servicii juridice de inalta calitate pe ramura de drept penal.

Indiferent de calitate (autor sau victima a presupusei infractiuni), legea confera o serie de drepturi: dreptul de a da sau a nu da declaratii, dreptul de participa la audierea celorlalte persoane. 

De asemenea mai putem regasi si alte drepturi precum: cel de a formula intrebari sau dreptul de propune probe.

In materia dreptului penal un avocat se poate folosi de: dreptul de a ridica exceptii cu privire la o serie de nereguli procedurale, dreptul de a incheia o tranzactie cu persoana vatamata.

Sectiunea avocat penal este poate una dintre cele importante sectiuni din practica noastra si are in vedere toate aspectele procesului penal. Din acest motiv am lansat serviciul avocat penal.

Cum poti folosi serviciul avocat penal?

Putem fi sunati la numerele de telefon ce pot fi regasite in cadrul site-ului de prezentare si putem stabili de comun acord o intalnire prealabila.

Va atentionam ca pana nu va fi semnat contractul de asistenta juridica dintre avocat si client, avocatul nu poate garanta confidentialitatea informatiilor transmise de client. 

Avocatul poate fi citat in proces in calitate de martor, chiar impotriva clientului sau, daca a aflat o serie de informatii in legatura cu fapta comisa inainte de incheierea unui contract de asistenta juridica cu acesta.

Avocat penal este oferit din intentia clara de a veni in ajutor clientului in timp real si cu asumarea angajamenului ca ii vom fi alaturi in toate problemele ce ar putea fi intampinate.

Avocat penal contribuie la rezolvarea problemelor de drept penal, atat pentru infractiunile prevazute de codul penal, cat si pentru cele prevazute in legi speciale.

Trebuie sa intelegem ca materia dreptului penal este una sensibila venind in stransa legatura cu libertatea sau lipsa de libertate a clientului. Prin urmare selectarea unor avocati cu experienta este esentiala.

In cazul in care veti lua decizia sa colaboram va asteptam la sediul nostru din Bucuresti, Blv. Energeticienilor nr. 9 E, cladirea M1, etaj 2, birou 17.

De ce avocat penal?

Pentru ca suntem de parere ca oferim cele mai bune servicii juridice din Bucuresti. Seriozitatea si promptitudinea cu care am colaborat cu clientii nostri ne recomanda pentru aceasta sectiune numita avocat penal.

Ce reprezinta serviciul avocat penal?

Serviciul avocat penal reprezinta o imbinare perfecta intre calitatea serviciilor si experienta dlui. avocat Alexandru Florin si a echipei sale.

Experienta construita in cei peste 10 ani de practica in diverse ramuri de drept. 

Calitatea serviciilor este oferita de profesionalismul cu care este tratat fiecare client in parte fiindu-i oferit un plan personalizat de colaborare.

Cand puteti accesa serviciul avocat penal?

Domnul avocat Alexandru Florin si echipa sa va stau la dispozitie zilnic. In urma unei programari telefonice va asteptam sa accesati serviciul avocat penal. 

In urma accesarii serviciului avocat penal veti putea rezolva speta din materia de drept dorita.

Cat costa serviciul avocat penal?

Costul serviciilor oferite prin sectiunea avocat penal sunt croite in functie de complexitatea fiecarei spete in parte. De asemenea suntem de parere ca serviciul avocat penal este oferit la un raport calitate pret excelent.

Cauti un avocat in Bucuresti?

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian