Politica de confidentialitate

Servicii-Avocat.ro

Politică de confidențialitate

 1. Cine suntem? Ce facem?

Servicii-Avocat.ro este un site de prezentare al Cabinetului de Avocat Alexandru Florin.

Ce date colectăm? De ce le colectăm?

Singurele date pe care noi le colectăm sunt datele oferite de terțe părți ca de exemplu Google Analytics prin intermediul fișierelor de tip cookies. Acestea practic ne oferă statistici cu tipul de utilizatori ne referim aici la vârsta, interesele, frecvența cu care aceștia ne vizitează site-ul.

Colectăm aceste date pentru a vă oferi o experiență cât mai în regulă atunci când ne vizitați site-ul și bineînțeles pentru a ști ce alte informații juridice să vă oferim.

 1. Formularul de contact

Formularul de contact este folosit de către noi pentru a stabili întâlniri în vederea încheierii unei colaborări pe o anumită speță ale căror detalii le împărtășiți cu noi.

Informațiile pe care dvs. ni le furnizați sunt confidențiale așa cum prevede Legea nr. 51/1995 privind ,,Organizarea și exercitarea profesiei de avocat”.

De asemenea vă colectăm numele, adresa de email prin completarea Formularului de transmitere a speței online.

Numele, adresa de mail este păstrată de către noi maxim 30 de zile pentru a vă putea oferi informațiile juridice solicitate de către dumneavoastră.

  1. De la cine obținem aceste date?

  Datele le obținem de la terțe părți ca de exemplu: Google Analytics.

  1. Ce poți face dacă nu îți dorești să colectăm date prin intermediul terțelor părți?

  Dacă nu dorești să colectăm date despre tine atunci poți dezactiva opțiunea de salvare a fișierelor de tip cookie din meniul ,,Preferințe’’, această opțiune o poți regăsi pe orice Browser ca de exemplu: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox.

  1. Ce legislație respectăm?

  Respectăm Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind Protecția Persoanelor Fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  Call Now ButtonApeleaza!
  ro_RORomanian