Drept civil

Servicii-Avocat.ro

DREPT CIVIL

Materia de drept civil este una vasta a cărui adecvată cunoaștere permite identificarea celor mai eficiente instrumente de apărare a drepturilor persoanelor.

Echipa noastră de avocați vă oferă servicii de consultanță ori asistare și reprezentare în instanță pentru soluționarea tuturor spetelor in drept civil astfel:

 • Ocrotirea drepturilor persoanei fizice sau juridice;
 • Ocrotirea bunurilor și a proprietății, ori a dezmembrămintelor dreptului de proprietate privată;
 • Respectarea limitelor dreptului de proprietate privată precum folosirea apelor, picătura streșinii, distanța minimă dintre lucrări ori dintre lucrări și plantații, vederea asupra proprietății vecinului, dreptul de trecere;
 • Administrarea bunurilor altuia;
 • Dobândirea proprietății prin uzucapiune;
 • Încheierea, executarea sau stingerea contractelor prin denunțare unilaterală, rezoluțiune ori rezilierea;
 • Împărțirea moștenirii legale sau testamentare, ori ieșirea din indiviziune;
 • Încetarea contractelor ca urmare a existenței unor cauze de nulitate;
 • Chemarea in garanție pentru evicțiune;
 • Despăgubiri, garanții și penalități contractuale;
 • Diferite modalități de transmitere ori transformare a obligațiilor;
 • Răspunderea civil delictuală pentru fapta proprie, fapta altuia, ori pentru prejudiciul cauzat de lucruri, animale sau ruina edificiului;
 • Executarea silită a obligațiilor contractuale;

Dl. Avocat Alexandru Florin este coordonatorul departamentului specializat in drept civil. Expertiza dansului a venit in ajutorul a zeci de clienti care au avut nevoie de consultanta in materia de drept civil.

Sectiunea avocat drept civil din cadrul site-ului vine in sprijinul tuturor persoanelor care au o anumita speta de rezolvat. Tocmai de aceea avocatii nostri indrumati de dl. avocat Alexandru Florin, va pot oferi consultanta in materia de drept civil.

Alegerea unui avocat specializat in drept civil este esentiala in castigarea oricarui litigiu. De asemenea alegerea unui avocat specializat in drept civil va poate scuti de pierderea unor sume semnificative de bani. Facem referire aici spre exemplu la contracte, incheiate intre parti, care nu au fost anterior revizuite de catre un avocat.

Oricare ar fi problema de drept civil, nu ezitati sa ne contactati si drept urmare sa apelati la servicii avocatiale premium. Avocatii nostri vor tratata fiecare problema de drept civil cu seriozitate si promptitudine, iar dumneavoastra veti beneficia de intreaga noastra expertiza.

Desi fiecare speta in parte este una dificila datorita gradului de complexitate al materiei de drept civil, avocatii nostri vor sti sa o abordeze ca atare. Specializarea avocatilor nostri in materia de drept civil este una dobandita o data cu rezolvarea diverselor spete incredintate de clienti.

Randamentul avocatilor nostri specializati in materia de drept civil este unul de 99 %, de cele mai multe ori acestia castigand fiecare speta in parte. Restul de 1 %, ce reprezinta rata de pierdere a litigiilor este reprezentata fie de erori juridice, fie de faptul ca acea speta nu avea sanse de reusita.

In concluzie va asteptam sa va impartasim experienta noastra de peste 10 ani si speram sa va ajutam oricare ar fi problema de drept civil in cauza.

Cum puteti apela la serviciile noastre in materie de drept civil?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice din drept civil.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la materia de drept civil.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian