Inregistrare marca OSIM

Servicii-Avocat.ro

INREGISTRARE MARCA OSIM

Consultanta in materia proprietatii intelectuale este si va fi una dintre ramurile de drept de actualitate si in continua schimbare. Prin urmare va punem la dispozitie o gama larga de servicii de consultanta juridica printre care:

 • Reprezentare in relatiile cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM);
 • Asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in solutionarea litigiilor privind dreptul de proprietate intelectuala;
 • Inregistrare marca OSIM;
 • Urmarirea dosarului privind inregistrarea marcilor la OSIM;
 • Conceperea contestatiei impotriva deciziei de refuz a inregistrarii marcii la OSIM;
 • Urmarirea Buletinului Oficial de Proprietate Industriala pentru supravegherea marcilor clientilor;
 • Negocierea si asistenta in ceea ce priveste contractele de cesiune sau de licenta a drepturilor ce reies din Certificatele de inregistrare a Marcilor.

Domnul avocat Alexandru Florin si echipa sa este specializata in ceea ce priveste orice procedura de inregistrare marca OSIM.

Cu totii stim cat este de important sa ne protejam marca care in fond si la urma urmei defineste strategia unei afaceri. Acest lucru poate fi atins prin procedura de inregistrare marca OSIM.

Desi procedura de inregistrare marca OSIM poate parea simpla la inceput, va putem relata din propria experienta ca procedura este una complexa si de lunga durata. De cele mai multe ori intreaga procedura de inregistrare marca OSIM dureaza minim 6 luni de la depunerea documentelor.

Materia numita dreptul proprietatii intelectuale este una vasta care necesita mult studiu si in cele din urma experienta necesara in a aplica teoria. Avocatii nostri va asigura de intreg profesionalismul lor in ceea ce priveste procedura de inregistrare marca OSIM.

De ce sa alegeti serviciile noastre de inregistrare marca OSIM?

 • Testimonialele clientilor nostri pot face oricand dovada ca am prestat servicii de calitate, la nivelul asteptarilor acestora.
 • Seriozitatea si promptitudinea cu care am tratat fiecare client in parte in procedura de inregistrare marca OSIM.
 • Rata de succes de 100 % pe care am avut-o impreuna cu clientii nostri in procedura de inregistrare marca OSIM.
 • Raportul de calitate pret oferit clientilor nostri in procedura de inregistrare marca OSIM.

Cum puteti apela la serviciile noastre in procedura de inregistrare marca OSIM?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la procedura de inregistrare marca OSIM.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la procedura de de inregistrare marca OSIM.

Apeleaza!