Drept contraventional

Servicii-Avocat.ro

DREPT CONTRAVENTIONAL

Contravenția, este poate cea mai întâlnită formă a răspunderii juridice. Deși sancțiunea închisorii contravenționale a fost abrogată, implicațiile de ordin financiar ale amenzilor sunt dintre cele mai severe.

De foarte multe ori, agenții constatatori abuzează. Acest lucru este dovedit de numărul mare de procese câștigate în instanța de judecată de către persoanele care au formulat „plângere împotriva procesului verbal de constatare a contravenției”.

Găsirea celei mai potrivite apărări pentru clienții noștri conduce către satisfacția profesională ce este atinsă în momentul pronunțării de către instanța de judecată a unei hotărâri de anulare a procesului verbal de constatare a contravenției.

Echipa noastră de avocați vă poate oferi consultanță specializată în materia anulării amenzilor contravenționale, Indiferent dacă provin din nesocotirea normelor ce reglementează circulația pe drumurile publice, ori din alte domenii cum ar fi Codul Silvic, Codul Muncii, sau alte legi speciale.

Dl. avocat Alexandru Florin si echipa sau au o experienta de peste 10 ani in drept contraventional avand un randamanent de 100 % in solutionarea acestora. Experienta sa a fost dobandita din instrumentarea a multe dosare ce au ca obiect materia numita drept contraventional.

Cu totii suntem pasibili unor greseli, cu toate acestea se intampla de multe ori sa fim sanctionati pe nedrept. La acel moment intervin avocatii nostri in ecuatie cu experienta si expertiza dobandita in tot acest timp.

Scopul nostru este unul foarte precis si anume anularea oricarui proces de contraventie, economisind astfel orice suma de bani pentru clientul nostru.

De cele mai multe ori spetele sunt foarte complexe in materia numita drept contraventional imbinandu-se aspecte tehnice cat si juridice. De aceea o echipa de avocati cu experienta in drept contraventional va poate scuti de neplacerile sanctionarii contraventionale.

Totodata aria noastra de expertiza se intinde si pe aspecte precum:

  • Consultanta juridica oferita victimelor accidentelor rutiere;
  • Recuperarea daunelor materiale, in cazul unor accidente ce implica decese;
  • Recuperarea daunelor si obtinerea despagubirilor din accidente rutiere grave.

Oricare ar fi problema juridica ce apartine ariei de drept contraventional va fi instrumentata in cel mai profesionist mod posibil de catre avocatii nostri. Alegerea unui avocat specializat pe materia de drept contraventional este esentiala daca doriti sa aveti un randament cat mai bun.

Suntem de parere ca in cei 10 ani de experienta ne-am specializat pe aceasta ramura de drept numita drept contraventional cu rezultate excelente.

Cum puteti apela la serviciile noastre in materia de drept contraventional?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la materia de drept contraventional.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la materia de drept contraventional.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian