pic_1

Av. Bogdan Broască și-a început activitatea profesională în anul 2009, acordând timp de 5 ani consultanță juridică unei societăți comerciale regionale. Din anul 2014, Bogdan a prestat servicii avocațiale în domenii precum: soluționarea litigiilor, drept penal, achiziții publice, fonduri europene și drept administrativ, drept imobiliar, consultanță generală în domeniul afacerilor (inclusiv dreptul muncii) făcând parte din echipa de avocați a unei societăți de avocatură de top din avocatura de business bucureșteană.
În prezent, Bogdan coordonează practica în materia dreptului penal, fiind totodată chief division în litigiile privind retrocedarea proprietăților în baza Legii nr. 10/2001.

Av. Bogdan Broască a absolvit în 2008 cursurile Facultății de Drept din cadrul Univ. Al. I. Cuza Iași, urmând apoi timp de 2 ani cursurile de master în specializarea „Științe Penale”. În prezent, este membru al Baroului București și al U.N.B.R..

pic_2

Av. Florin Alexandru și-a început activitatea profesională în anul 2009 ca avocat stagiar în cadrul Baroului București și în anul 2011 în urma examenului de definitivat a ales să înființeze Cabinetul de Avocat Alexandru Florin. De la momentul înființării, ramuri de drept precum dreptul comercial, dreptul civil, dreptul mediului, dreptul muncii și dreptul proprietății intelectuale au constituit principalele domenii de activitate și arii de expertiză. Av. Florin Alexandru oferă consultanță la momentul de față unor societăți comerciale, fiind la curent cu legislația aferentă urmatoarelor domenii de activitate: mediu, energie, comerț și IT.

Av. Florin Alexandru a absolvit în 2008 cursurile Facultății de Drept din cadrul Univ. Al. I. Cuza Iași, urmând apoi timp de 1 an cursurile de master în specializarea „Medierea conflictelor în drept”. În prezent, este membru al Baroului București și al U.N.B.R..