Modificare obiect de activitate S.R.L.

Servicii-Avocat.ro

MODIFICARE OBIECT DE ACTIVITATE S.R.L.

In functie de cererea si oferta in viata unui S.R.L. se vor produce anumite schimbari ale obiectului de activitate. Prin urmare atat obiectul principal de activitate cat si cele secundare pot fi modificate.

Mai jos va prezentam detaliile si actele necesare pentru procedura de modificare obiect de activitate S.R.L.:

CARE SUNT DOCUMENTELE NECESARE PENTRU PROCEDURA DE MODIFICARE OBIECT DE ACTIVITATE S.R.L.?

  1. Cerere de inregistrare – formular ce il veti gasi la Registrul comertului (tipizat).
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor dupa caz, in functie de numarul asociati.
  3. Actul constitutiv actualizat al societatii.
  4. Declaratie pe propria raspundere privind desfasurarea activitatilor la sediu sau la terti – formularul il veti gasi la Registrul comertului (tipizat).

DEPUNEREA DOSARULUI LA REGISTRUL COMERTULUI

Ultima etapa este cea mai usoara. Documentele vor fi depuse intr-un dosar cu sina la Registrul Comertului competent in functie de sediul societatii. Astfel procedura de modificare obiect de activitate  S.R.L. va fi finalizata in termen de 5-6 zile de la depunerea documentelor la Registrul comertului.

Ce documente veti prezenta avocatilor nostri?
  1. Actul constitutiv (in format Word).
  2. CUI societate.

Echipa noastra de avocati va sta la dispozitie in procedura de modificare obiect de activitate S.R.L. Dedicarea, profesionalismul acestora va vor ajuta pe tot parcursul procedurii de modificare obiect de activitate S.R.L.

Trebuie sa ma deplasez?

Alegand serviciile noastre ca avocati, veti beneficia de faptul ca nu avem nevoie de procura, deci nu va fi nevoie sa va duceti la Notariat sa ne imputerniciti sa va reprezentam la Registrul comertului, asa cum ati face-o cu alti prestatori de servicii de pe piata. Prin urmare economisiti si timp si bani, totul se poate face si online.

Cat dureaza?

Procedura de schimbare obiect de activitate S.R.L. dureaza 5-6 zile de la momentul depunerii documentelor la Registrul comertului.

MODIFICARE OBIECT DE ACTIVITATE

Apeleaza!