Contestatii la executare

Servicii-Avocat.ro

CONTESTATII LA EXECUTARE

Fie că avem în vedere executarea silită ca reprezentând partea finală a unui proces civil. Fie că vorbim de executare silită în materie de creanțe bugetare/fiscale, ori fie că ne referim la executare silită ca etapă de constrângere a debitorului pentru executarea obligațiilor. Implicațiile deopotrivă pentru creditori și debitori sunt dintre cele mai deosebite.

Indiferent dacă aveți calitatea de debitor sau de creditor într-o procedură de executare silită, ori doriți să demarați o asemenea procedură, echipa noastră de avocați vă sta la dispoziție.

Va putem ajuta cu o serie de servicii juridice specializate, constând în consultanță, asistare sau reprezentare pentru protejarea dreptului dumneavoastră.

Între metodele specifice întreprinse pentru înlăturarea vătămărilor din faza executării silite, cea mai des întâlnită este contestația la executare. Aceasta poate fi folosită în cazul în care executarea silită demarată împotriva dumneavoastră este nelegală.

Se pot folosi contestatii la executare daca aveți calitatea de creditor iar executorul judecătoresc sau autoritățile statului nu își oferă concursul pentru realizarea dreptului dumneavoastră.

Dl. Alexandru Florin si echipa sa au o experienta de peste 10 ani de zile in aceasta materie de contestatii la executare. In tot acest timp a instrumentat dosare pentru diversi clienti care aveau nevoie de expertiza in materia de contestatii la executare.

De cele mai multe ori spetele in materia de contestatii la executare sunt foarte dificile, atentia la detalii fiind absolut necesara.

Implicatiile unui dosar aflat in faza de contestatie la executare sunt foarte mari avand in vedere ca vorbim de sume de bani. Astfel incat alegerea unui avocat specializat in materia de contestatii la executare este vitala pentru succesul apararii.

Desi orice contestatie la executare nu va suspenda sau stopa executarea in sine, lipsa unei reactii in termenul legal va duce in mod cert la pierderea oricarui drept de aparare. Termenele in cadrul oricarei contestatii la executare sunt bine definite si vor trebui respectate.

Echipa noastra de avocati va ofera expertiza pe orice dosar care are in vedere contestatii la executare si va garanteaza un randament de 100 %.

Expertiza si experienta noastra in materia de executari silite a fost dobandita prin instrumentarea a zeci de dosare pentru clientii nostri. Aceste dosare care aveau ca obiect contestatii la executare au fost intrumentate in fata diverselor instante din Romania.

Ne tratam fiecare client cu egalitate si suntem de parere ca fiecare dintre acestia are dreptul la o reprezentare solida si temeinica. Nu vom face rabat de la calitate si vom oferi cele mai bune servicii juridice in materia de contestatii la executare ori de cate ori ni se va solicita acest lucru.

Trebuie sa intelegem ca aceasta materie de executari silite este una complexa prin urmare veti avea nevoie de expertiza unor avocati cu experienta. 

Cum puteti apela la serviciile noastre de contestatii la executare?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la procedura de cetatenie si vize.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la procedura de contestatii la executare.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian