A. DEFINIȚII
• Servicii-Avocat.ro este un site de prezentare al celor două Cabinete de Avocat: Cabinet de Avocat Alexandru Florin și Cabinet de Avocat Broască Bogdan.
• Utilizator este acea persoană cu vârstă de peste 18 ani care accesează site-ul Servicii-Avocat.ro cu scopul de a contacta cele două Cabinete de Avocat prezentate mai sus, în vederea rezolvării problemelor juridice, pe care le întâmpină.
• DESPRE NOI – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la experiența și pregătirea celor două Cabinete de Avocat.
• Avocat 24/24 – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la ramurile de drept pentru care sunt oferite servicii juridice în regim 24 din 24 de ore.
• Servicii Registrul Comerțului – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la serviciile juridice oferite în materie de Drept Comercial.
• Utile – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la timpii de lucru în materia Dreptului Comercial cât și informații referitoare la modalitatea de formare a onorariilor avocațiale practicate de cele două Cabinete de Avocat.
Instanțe – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la localizarea pe hartă a instanțelor din Municipiul București.

Noutăți – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la diferite subiecte juridice.

Contact – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire numerele de telefon al celor două Cabinete de Avocat.

Parteneri – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la colaboratorii celor două Cabinete de Avocat.

Limbă – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului Servicii-Avocat.ro prin intermediul căreia utilizatorul poate alege varianta de limbă în vederea navigării pe site.

Utilizatorul se obligă ca prin folosirea site-ului Servicii-Avocat.ro să nu reproducă sau să folosească materialele prezentate pe prezentul site, fără acordul administratorului site-ului sau fără a solicita acordul în acest sens.
B. Prin folosirea site-ului Servicii-Avocat.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile așa cum au fost prezentate la punctul A.