Licitatii si achizitii publice

Servicii-Avocat.ro

LICITATII SI ACHIZITII PUBLICE

Prin participarea la licitatii si achizitii publice, o companie poate sa aiba o crestere a cifrei de afaceri sanatoasa. De asemenea poate beneficia de o diversificare a serviciilor oferite.

Avocatii nostri asigura sprijin juridic operatorilor economici interesati sa participe la licitatii publice, prin prestarea urmatoarelor servicii:

  • intermedierea relatiilor cu autoritatile contractante, redactarea si negocierea contractelor de asociere cu alti participanti la procedura de achizitie publica;
  • consultanta juridica la intocmirea ofertei de participare;
  • redactarea contestatiilor la documentatia privind desfasurarea sau rezultatul procedurii de achizitie publica;
  • asistare si reprezentare in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor;
  • asistare si reprezentare in fata Curtilor de Apel competente pentru solutionarea litigiilor in materie de achizitii publice.

Dl. avocat Alexandru Florin si echipa sa au o experienta de peste 10 ani in reprezentarea intereselor companiilor in probleme de licitatii si achizitii publice.

Dupa cum bine se stie procedura de obtinere a unui contract de achizitie publica este una anevoioasa. Spunem acest lucru deoarece in spatele obtinerii unui contract de achizitie publica se afla multa munca juridica.

Expertiza noastra va poate ajuta atunci cand vine vorba de contestatiile la institutiile competente in ceea ce priveste ramura de licitatii si achizitii publice. Alegerea unui avocat cu expertiza in domeniul de licitatii si achizitii publice va poate scuti de mari pierderi financiare.

Dl. avocat Alexandru Florin a reprezentat timp de 7 ani una dintre cele mai cunoscute companii de salubrizare pe tot parcursul procedurilor de licitatii si achizitii publice. Reprezentarea a fost facuta in fata tuturor institutiilor competente sa solutioneze licitatiile in care era implicata compania in cauza.

Orice procedura de licitatie si achizitie publica porneste de la un caiet de sarcini care la randul lui poate fi contestat. In urma participarii la licitatie, una dintre companii este declarata castigatoare. De aici vor incepe marile probleme pentru orice participant la o procedura de licitatii si achizitie publica.

Munca unui avocat in domeniul de licitatii si achizitie publica este una foarte complexa si are in vedere aspecte atat tehnice cat si juridice. Cunoasterea legislatiei cat mai bine cu putinta in domeniul de licitatii si achizitie publica este cheia succesului pentru orice potential litigiu. Avocatii nostri va pot asigura de intreg profesionalismul lor cu privire la orice aspect ce tine de procedura de licitatii si achizitie publica.

Alegand echipa noastra de avocati specializati in domeniul de licitatii si achizitii publice va veti spori sansele de castig. Totodata veti evita sa pierdeti sume semnificative de bani prin pierderea contractelor de achizitie publica.

Apelati cu incredere la serviciile noastre juridice in domeniul de licitatii si achizitii publice, expertiza noastra va fi cu siguranta apreciata prin rezultatele scontate. Cu un randament de 90 % in toate litgiile privind domeniul de licitatii si achizitii publice suntem de parere ca nu vom dezamagi.

Cum puteti apela la serviciile noastre in domeniul de licitatii si achizitii publice?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la procedura de licitatii si achizitii publice.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la procedura de licitatii si achizitii publice.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian