Schimbare sediu PFA

Servicii-Avocat.ro

SCHIMBARE SEDIU PFA

Procedura de schimbare sediu profesional PFA este poate cea mai des intalnita procedura efectuata la Registrul Comertului. Procedura de schimbare de sediu profesional PFA intervine ori de cate ori este necesar, in functie de activitatea comerciala desfasurata.

Care sunt documentele necesare pentru procedura de schimbare sediu PFA?

 1. Cerere de inregistrare schimbare sediu PFA – se regaseste formularul la Registrul Comertului.
 2. Certificatul de inregistrare PFA – in original (CUI-ul societatii).
 3. Documentul care atesta dreptul de folosinta al spatiului ce va constitui sediul profesional al PFA-ului (contract de comodat, contract de inchiriere).
 4. Documentul care atesta dreptul de proprietate al spatiului ce va constitui sediul profesional al PFA-ului (contract de donatie, contract de vanzare cumparare).
 5. Daca sediul profesional va fi in cadrul unui apartament de bloc, atunci va fi necesar si acordul vecinilor si al Presedintelui Asociatiei de locatari.
 6. Cartea de identitate a fondatorului PFA-ului.

Procedura de schimbare sediu profesional PFA dureaza 3 zile de la momentul depunerii documentelor la Registrul comertului. Dosarul se va depune la ghiseele expres intr-un dosar cu sina, la Registrul Comertului competent.

Ce documente veti prezenta avocatilor nostri?

Cu ce documente veti veni in cadrul intalnirii cu unul dintre avocatii nostri?

 1. Certificatul de inregistrare PFA – in original (CUI-ul societatii).
 2. Documentul care atesta dreptul de folosinta al spatiului ce va constitui sediul profesional al PFA-ului (contract de comodat, contract de inchiriere).
 3. Documentul care atesta dreptul de proprietate al spatiului ce va constitui sediul profesional al PFA-ului (contract de donatie, contract de vanzare cumparare).
 4. Daca sediul profesional va fi in cadrul unui apartament de bloc, atunci va fi necesar si acordul vecinilor si al Presedintelui Asociatiei de locatari.
 5. Cartea de identitate a fondatorului PFA-ului.

Echipa noastra de avocati va sta la dispozitie in procedura de schimbare sediu PFA.

Dedicarea profesionalismul acestora va vor ajuta pe tot parcursul procedurii de schimbare sediu PFA.

Cat costa?

Nu veti avea de achitat alte taxe in afara de onorariul avocatial.

Cat dureaza?

Intreaga procedura de schimbare sediu PFA va fi gata in termen de 3 zile de la depunerea documentelor la Registrul Comertului.

SCHIMBARE SEDIU PFA

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian