Dreptul familiei

Servicii-Avocat.ro

DREPTUL FAMILIEI

Dreptul familiei este perceput ca o materie de drept personala si cu multiple implicatii, familia fiind vazuta si in ziua de azi motorul societatii. De multe ori insa din cauza unor anumite imprejurari familia si in consecinta relatiile interfamiliale sufera anumite modificari pentru acest lucru fiind nevoie de asistenta juridica astfel:

 • actiune de impartire a bunurilor comune sotilor (in timpul sau dupa desfacerea casniciei);
 • actiune pentru incredintarea minorului spre crestere si educare;
 • actiune de divort cand ambele parti sunt de acord;
 • actiune de divort;
 • asistare la Notariat in vederea incheierii divortului;
 • actiune pentru majorarea pensiei de intretinere;
 • actiune pentru stabilirea domiciliului minorului;
 • actiune pentru acordarea de pensie copilului minor;
 • actiune de constatare a recunoasterii paternitatii;
 • actiune de desfacere  a adoptiei in lipsa consimtamantului unuia dintre parintii firesti;
 • actiune pentru stabilirea filiatiei fata de mama.

Asa cum am mentionat mai sus dreptul familiei este o ramura de drept usor sensibila si personala, insa avocatii nostri sunt pregatiti pentru acest lucru. Experienta de peste 10 ani in rezolvarea diferitelor spete din dreptul familiei isi va spune cuvantul intr-un mod pozitiv pentru client.

Dl. avocat Alexandru Florin si echipa sau au o experienta de peste 10 ani in materia dreptului familiei, acesta conducand departamentul in cauza.

Desi la prima vedere spetele in dreptul familiei nu par foarte complicate, o abordare nespecializata poate duce la esecul unui litigiu. Prin urmare sfatul nostru este sa apelati intotdeauna la serviciile unui avocat specializat in dreptul familiei.

Litigiile in dreptul familiei pot avea o dinamica si un rezultat neasteptat, daca sunt instrumentate de catre avocati specializati in aceasta materie.

Deviza noastra este sa tratam fiecare parte implicata intr-un litigiu de dreptul familiei in mod egal si sa ii aparam sansele in fata instantei. Astfel incat nu va conta daca respectiva parte va pleca cu mai multe sau mai putine sanse de castig.

Desi randamentul unui litigiu in materia dreptului familiei poate fi susceptibil de o anumita volatilitate in functie de probele propuse, avocatii nostri va sigura de intregul lor concurs. Va asiguram ca expertiza noastra va conta pe tot parcursul unui eventual litigiu in materia dreptului familiei.

Cu toate acestea nu toate spetele au in vedere litigii in materia dreptului familiei, prin urmare avocatii nostri va pot ajuta si cu alte aspecte ce nu implica un proces.

Va sprijinim in orice demers care are la baza redactarea unui document juridic in materia dreptului familiei. Toate documentele juridice vor fi trecute prin filtrul teoretic si practic al avocatilor nostri pentru a sprijini cat mai bine cauza clientului nostru.

 

Cum puteti apela la serviciile noastre in dreptul familiei?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice din dreptul familiei.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la materia denumita dreptul familiei.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian