Dreptul muncii

Servicii-Avocat.ro

DREPTUL MUNCII

Pe o piata volatila precum cea a muncii, mai cu seama luand in calcul imprejurarile economice actuale, litigiile pe aceasta ramura de drept sunt tot mai frecvente. De aceea acoperim si aceasta ramura de drept cu acelasi profesionalism luand in considerare urmatoarele:

  • Serviciile de asistenta a persoanelor juridice in relatiile cu autoritatile competente din Romania pentru inregistrarea contractelor de munca ale angajatilor;
  • Modificarilor intervenite in derularea acestor contracte;
  • Consultanta in vederea negocierii contractelor colective de munca la nivel de unitate;
  • Medierea diferendelor cu privire la executarea contractelor de munca;

Opinii juridice pentru solutionarea disputelor dintre angajati si angajatori.

Dl. avocat Alexandru Florin si echipa sa sunt specializati in materia de drept numita dreptul muncii. 

Dreptul muncii isi are baza teoretica in cadrul Legii nr. 53/2003 (Codul Muncii), acest text de lege reglementand urmatoarele:

  1. Domeniul raporturilor de munca;
  2. Modul aplicarii reglementarilor din domeniul raporturilor de munca;
  3. Jurisdictia muncii.

Dl. avocat Alexandru Florin a dobandit experienta in materia numita dreptul muncii lucrand pentru una dintre cele mai importante societati de salubrizare din Romania.

Este de la sine inteles ca dreptul muncii este o materie importanta atat pentru un agajator, dar si pentru un angajat sau fost angajat. Drept urmare ambele categorii de clienti sunt bine venite la sediul biroului nostru.

Alegerea unui avocat specializat in materia dreptului muncii va poate scuti de importante pierderi financiare ca angajator. Pe de alta parte alegerea unui avocat specializat pe materia dreptului muncii poate ajuta un angajat sau fost angajat in gasirea solutiei optime pentru speta sa.

Suntem de parere ca vorbim despre o materie de drept foarte importanta lovita de multe probleme juridice, avand in vedere relatiile de munca actuale.

Tocmai de aceea alegerea unui avocat specializat in dreptul muncii va poate ajuta in orice demers pe care doriti sa il faceti ulterior pe aceasta ramura de drept

Cum puteti apela la serviciile noastre in materia numita dreptul muncii?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice din dreptul muncii.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la materia de drept numita dreptul muncii.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian