Cetatenie si vize

Servicii-Avocat.ro

CETATENIE SI VIZE

Fiecare cetatean strain sau roman a interactionat la un moment dat cu o institutie a statului roman.

Pentru a va scuti de timp pretios pierdut noi va punem la dipozitie pentru a simplifica procedurile, urmatoarele servicii:

  • Obtinerea vizei de lunga sedere pentru angajare;
  • Obtinerea vizei de lunga sedere pentru desfasurarea activitatilor comerciale;
  • Obtinerea vizei de lunga sedere pentru alte scopuri;
  • Obtinerea vizei de lunga sedere pentru strainii membrii de familie ai cetatenilor romani;
  • Obtinerea vizei de lunga sedere pentru reintregirea familiei;
  • Obtinerea vizei de lunga sedere pentru studii;
  • Obtinerea vizei de lunga sedere pentru activitati umanitare sau religioase;
  • Obtinerea vizei de lunga sedere pentru activitati profesionale.

In ceea ce priveste obtinerea cetateniei oferim urmatoarele servicii:

  • Consultanta juridica;
  • Depunerea dosarului de obtinere a cetateniei, precum si pastrarea legaturii cu autoritatile in acest sens pentru a nu se intarzia procedura de obtinere a cetateniei.

Cu totii ne-am lovit de birocratie si am avut de rezolvat chestiuni administrative care la un moment dat ne-au depasit. Acesta este si cazul in materie de cetatenie si vize, vorbind aici de proceduri foarte complexe si consumatoare de timp.

Obtinerea unei vize de orice tip necesita expertiza, timp dedicat si o cunoastere foarte buna a legislatiei in domeniu.

Avocatii nostri se mandresc cu o experienta de peste 10 in materie de cetatenie si vize, fiecare client fiind o provocare in sine.

Din pacate in cazul spetelor de cetatenie si vize nu se poate oferi de la inceput un feedback cu privire la sansele de reusita. Trebuie sa intelegem ca un rol decisiv il va juca autoritatea care va elibera sau nu viza solicitantului.

Cu toate acestea avocatii nostri vor depune toate eforturile pentru un rezultat pozitiv in toate aspectele ce tin de cetatenie si vize.

Fiecare dosar in parte va fi tratat cu profesionalism si vom starui in obtinerea celor mai bune rezultate raportate la fiecare speta ce are in vedere aspecte de cetatenie si vize.

Vom propune un plan personalizat pentru fiecare client in parte in materia de cetatenie si vize, incercand astfel sa obtinem un randament de 100 %.

Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre privind orice aspect ce tine de cetatenie si vize pentru a obtine rezultatul dorit.

Cum puteti apela la serviciile noastre pentru obtinerea de cetatenie si vize?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la procedura de cetatenie si vize.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la procedura de cetatenie si vize.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian