Avocat online

Servicii-Avocat.ro

AVOCAT ONLINE

Societatea s-a schimbat si o data cu digitalizarea tuturor serviciilor si noi ne-am gandit sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a accesa servicii online sub titulatura de avocat online.

Acest serviciu a fost gandit tocmai pentru a veni in sprijinul clientilor care isi doresc accesarea de servicii online din confortul casei si nu numai. Practic echipa noastra de avocati va sta la dispozitie oferindu-va servicii juridice online fara a mai fi nevoie de deplasarea la sediul nostru.

Prin urmare toate ramurile de drept pe care noi suntem specializati si le regasiti pe site-ul nostru pot fi regasite in format online.

Cum functioneaza? 

Dupa ce v-ati decis ca doriti sa accesati serviciul avocat online va fi necesar sa ne transmiteti un email accesand sectiunea Contact, aici: https://servicii-avocat.ro/contact, relatandu-ne astfel speta pe care doriti sa o abordam.

Indicat ar fi sa ne transmiteti cat mai multe detalii pe seama subiectului pe care doriti sa il discutam online.

Tot in cadrul email-ului va trebui sa inserati o zi si o ora in cadrul careia putem stabilim intalnirea pe una dintre platformele de comunicare disponibile: Skype, Zoom sau WhatsApp. De asemenea va trebui sa includeti si un numar de telefon pentru a putea fi contactat/a ulterior de unul dintre colegii nostri.

In urma primirii email-ului, unul dintre colegii nostri vă va contacta telefonic si va confirma intalnirea online pe una dintre platformele dorite si agreeate impreuna.

Pe ce platforme vom stabili intalnirea online?

Consultanta online va putea fi oferita pe una dintre platformele urmatoare: Skype, Zoom sau WhatsApp.

Cum se va efectua plata orei de consultanta online?

Dupa ce am stabilit de comun acord ora cat si ziua, vi se va emite o factura in acest sens. Factura va fi achitata pana la momentul zilei stabilite de comun acord. Totodata daca veti alege sa efectuati plata in ziua stabilita pentru ora de consultanta, atunci va fi necesar sa atasati dovada efectuarii platii.

Care este onorariul pentru serviciul avocat online?

Onorariul este de 300 de lei pe ora de consultanta. O noua ora de consultanta va fi calculata si facturata in consecinta doar daca se va depasi cu 15 minute ora de consultanta stabilita initial.

Care sunt materiile de drept care pot fi abordate?

Materiile de drept care vor putea fi abordate daca veti accesa serviciul avocat online sunt urmatoarele: drept comercial, drept penal, drept contraventional, dreptul familiei, drept administrativ, dreptul muncii, proprietate intelectuala. Totodata daca nu regasiti raspunsul la una din intrebarile pe care le aveti in urma materiilor de drept prezentate, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de email sau telefonic pentru a stabili daca va putem ajuta in demersul dvs. juridic.

In concluzie va asteptam sa accesati acest nou serviciu pentru a va lamuri cu privire la orice demers juridic sau problema juridica pe care o aveti.

Avocat online. Acum puteti accesa servicii juridice online din materia dreptului comercial, penal sau civil. Servicii juridice online.

De ce avocat online?

Pentru ca suntem de parere ca oferim cele mai bune servicii juridice din Bucuresti. Seriozitatea si promptitudinea cu care am colaborat cu clientii nostri ne recomanda.

Ce reprezinta serviciul avocat online?

Serviciul avocat online reprezinta o imbinare perfecta intre calitatea serviciilor si experienta dlui. avocat Alexandru Florin si a echipei sale.

Experienta construita in cei peste 10 ani de practica in diverse ramuri de drept. 

Calitatea serviciilor este oferita de profesionalismul cu care este tratat fiecare client in parte fiindu-i oferit un plan personalizat de colaborare.

Cand puteti accesa serviciul avocat online?

Domnul avocat Alexandru Florin si echipa sa va stau la dispozitie zilnic. In urma unei programari telefonice va asteptam sa accesati serviciul avocat online. 

In urma accesarii serviciului avocat online veti putea rezolva speta din materia de drept dorita.

Cat costa serviciul avocat online?

Onorariul pentru acest serviciu este de 300 de lei pe ora.

Cauti un avocat in Bucuresti?

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian