AVOCAT BUCURESTI

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii avocatiale pentru clientii nostri, iar pentru acest lucru ne-am specializat in diferite ramuri ale dreptului precum: drept civil, drept penal, drept comercial, drept administrativ, drept contraventional, dreptul familiei, dreptul muncii.

In cazul, in care veti apela la serviciile noastre ne veti putea gasi la sediul nostru din Bucuresti, str. Energeticienilor nr. 9E, sector 3, loc in care va veti putea bucura de profesionalismul unei echipe formate din avocati cu experienta pregatiti sa va ajute in cele mai complexe spete.

Activitatea desfasurata de noi are in vedere instantele din raza Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov, dar cu toate acestea ne dorim sa ajutam si clientii care nu locuiesc in aceste zone de practica, dar care isi doresc servicii juridice de calitate.

Va asiguram ca fiecare client va fi tratat cu cel mai inalt grad de profesionalism, iar avocatii nostri se vor asigura de faptul ca orice speta va fi tratata cu atentie sporita pentru ca in cele din urma clientul nostru sa se bucure de cele mai mari sanse de castig.

Ne consideram echipa perfecta de avocati fiecare Cabinet de Avocatura fiind specializat pe diferite ramuri de drept, astfel clientii nostri vor avea la dispozitie un pachet de servicii juridice de calitate nefiind nevoiti sa apeleze la un alt Cabinet de Avocatura.

Suntem de parere ca avocati buni exista in Bucuresti, insa noi dorim să depasim acest nivel cu fiecare provocare si speta, care ne este prezentata si sa devenim impreuna cei mai buni avocati din Bucuresti, deservind astfel intereselor clientilor cu diferite probleme juridice.

Desi suntem organizati in doua forme de organizare diferite, respectiv doua Cabinete de Avocat, modul de lucru si abordare a spetelor se efectueaza la cel mai inalt nivel intalnit de cele mai multe ori la case de avocatura din Bucuresti.

Cabinetul de Avocatura Bogdan Broasca este specializat pe urmatoarele ramuri de drept: soluționarea litigiilor, drept penal, achiziții publice, fonduri europene și drept administrativ, drept imobiliar, consultanță generală în domeniul afacerilor (inclusiv dreptul muncii).

Cabinetul de Avocatura Alexandru Florin este specializat pe urmatoarele ramuri de drept: drept comercial, drept civil, dreptul mediului, dreptul muncii și dreptul proprietății intelectuale.

Pentru a putea acoperi toate ramurile de drept ne-am impartit practica in materia dreptului si ne-am organizat in doua cabinete de avocatura respectiv: Cabinet de Avocat Alexandru Florin si Cabinet de Avocat Broasca Bogdan, ambele cabinete de avocatura conlucrand in interesul clientului si in vederea satisfacerii cerintei de servicii avocatiale premium.

Ne dorim sa colaboram si sa fim pusi in pozitia de a deveni pentru dumneavoastra cei mai bun avocati din Bucuresti, oferind in continuare cele mai bune servicii juridice personalizate pe nevoile dumneavoastra.

In concluzie va asteptam la sediul nostru in baza unei programari telefonice prealabile pentru a stabili termenii si conditiile unei colaborari de durata si benefica pentru ambele parti.

Numerele de telefon la care ne puteti contacta sunt urmatoarele:

Av. Alexandru Florin – 0743.125.112

Av. Broască Bogdan – 0742.873.088