Insolventa

Servicii-Avocat.ro

INSOLVENTA

Piata avocaturii si in principal serviciile de avocatura s-au adaptat in functie de imprejurarile economice actuale. Astfel este tot mai des intalnita nevoia societatilor comerciale de a apela la servicii privind reorganizarea activitatii acestora.

Va putem oferi consultanta in aceasta materie astfel:

  • Redactarea cererilor de deschidere a procedurii insolventei;
  • Redactarea cererilor de inscriere a creantei la masa credala;
  • Formularea de contestatii la Tabelul Preliminar de creante, Tabelul Definitiv de creante;
  • Asistarea si reprezentarea in cadrul proceduii insoventei, in fata instantelor de judecata, in orice etapa procesuala, dar si in fata Adunarilor Creditorilor;
  • Asistarea si reprezentarea in cadrul procedurii de reorganizare judiciara si lichidare voluntara;
  • Urmarirea activitatii administratorului judiciar sau a lichidatorului numit in cauza;
  • Demersuri pentru atragerea raspunderii administratorului societatii aflate in procedura insolventei.

Anul 2008 a adus cu sine insolventa multor societati si practic a dezvoltat o nisa pe piata avocaturii de afaceri numita insolventa si reorganizare. Din pacate in acel an fatidic pentru economia mondiala cele mai multe societati au fost nevoite sa isi reorganizeze activitatea. In cazul in care reorganizarea nu a fost posibila, societatile si-au ,,inchis portile” una cate una.

Reorganizarea unei societati sau intrarea in insolventa este o adevarata stiinta si trebuie trata ca atare de catre avocatii care instrumenteaza aceasta procedura.

Domnul avocat Alexandru Florin si echipa sa au o experienta de peste 10 ani pe piata avocaturii de business din Romania instrumentand diverse dosare in materia insolventei.

Alegerea unui avocat cu expertiza in domeniul insolventei poate face diferenta dintre faliment si renasterea unei societati.

Este cunoscut faptul ca in cazul iesirii din insolventa o societate isi poate reveni si isi poate relua activitatea.  Prin urmare intrarea in insolventa nu trebuie privita ca un capat de lume din moment ce se pot gasi variante de salvare a societatii.

Avem un randament foarte mare de reusita in ceea ce priveste reorganizarea societatilor, clientii nostrii fiind dovada vie ca reorganizarea activitatii a fost posibila.

Avocatul va trebui privit ca un liant intre creditorii societatii, administatorul judiciar si diversele institutii care au legatura directa cu societatea aflata in aceasta ipostaza. Avocatul va reprezenta interesele societatii si va lua cele mai bune decizii pentru aceasta din urma in procedura de insolventa.

Fiecare dosar de insolventa va fi tratat cu seriozitate si profesionalism aparand cel mai bine interesele clientului. Impreuna cu clientul vom lua deciziile cel mai bune si in functie de logica si conduita juridica vom propune un plan personalizat.

Cum puteti apela la serviciile noastre cu privire la insolventa societatii?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la procedura de insolventa.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la procedura de insolventa a societatii.

Apeleaza!