Drept administrativ

Servicii-Avocat.ro

DREPT ADMINISTRATIV

Dreptul administrativ este o materie de drept foarte complexa fiind in discutii termene procedurale stranse si concise. Putem spune ca aceasta materie numita drept administrativ este interfata dintre contribuabil si stat reprezentata de cele mai multe ori de catre un avocat.

Domnul avocat Alexandru Florin si echipa sa au o experienta de peste 10 ani in solutionarea litigiilor izvorate din materia de drept administrativ. Acestia au dobandit expertiza si experienta necesara din instrumentarea diverselor spete din drept administrativ.

Putem spune ca avem o bogata experienta privind litigiile izvorate din acte administrativ-fiscale,  reprezentand atat autoritatile administrative cat si petentii.

Va stam la dispozitie cu urmatoarele proceduri in drept administrativ:

  • consultanta la redactarea si inaintarea cererilor catre autoritatile publice, precum si orice alte cereri, ce fac obiectul unei actiuni in instanta;
  • redactarea de notificari catre autoritatile publice;
  • emiterea de opinii juridice privind diverse acte emise de autoritati publice;
  • contestarea deciziilor de impunere anuala;
  • contestarea deciziilor de regularizare;
  • contestatii la decizii privind plata taxelor si impozite;
  • redactarea de petitii la diverse institutii publice;

Avocatii nostri va stau la dispozitie cu redactarea de documente juridice la cel mai inalt grad de profesionalism pe toate aspectele prezentate mai sus.

Alegerea expertizei noastre in materie de drept administrativ va va scuti de mult timp pierdut in fata institutiilor publice si de birocratia aferenta. Totodata alegerea unui bun avocat specializat in materia de drept administrativ va poate scuti de pierderea unor bani in mod nejustitificat.

De cele mai multe ori persoanele renunta in a mai efectua vreo procedura cu privire la drepturile lor in materia de drept administrativ. Cu toate acestea noi suntem de parere ca orice drept trebuie protejat in egala masura chiar daca nu se intrevad sanse de reusita.

Pregatirea temeinica a dosarului dublata de o cunoastere exemplara a legislatiei in materia de drept administrativ poate sa conduca la o reusita. Ignorarea sau lipsa unei reactii va duce in cele din urma la pierderea oricarui drept de a contesta o decizie a unei autoritati publice.

Avocatii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune servicii in materia de drept administrativ iar impreuna cu dumneavoastra vor pregati o aparare personalizata. Fiecare client in parte va avea parte de cea mai mica atentie la detalii si la expertiza necesara. Aceste doua atuuri fiind folosite in solutionarea unui astfel de dosar din materia de drept administrativ.

Sfatul nostru este sa nu lasati timpul sa treaca si apelati cu incredere la serviciile noastre oricare ar fi problema juridica in materia de drept administrativ.

Cum puteti apela la serviciile noastre in materia numita drept administrativ?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la materia de drept administrativ.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la materia de drept administrativ.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian