Domenii Expertiza

Expertiza noastra acopera domenii si ramuri de drept variate precum:

Servicii

Suntem adeptii unor servicii de calitate, care sa se muleze pe cerintele si solicitarile clientului, preferam sa mentinem calitatea serviciilor si sa o imbunatatim succesiv, de aceea incercam sa avem o relatie cat mai apropiata cu clientul nostru pentru a fi siguri de succesul nostru in rezolvarea fiecarei spete in parte.

DREPT COMERCIAL

Infiintari forme de organizare: SRL, SA, PFA, SRL-D, ONG, Asociatie de proprierari. Redactare contracte si orice alte documente juridice necesare bunei desfasurari ale unei societati.

DREPT CIVIL

Asiguram reprezentarea in instanta a oricarei tip de speta in materia de drept numita drept civil precum: actiune in pretentii, contestatie, intampinare, raspuns la intampinare, precum si orice alt tip de actiune.

DREPT PENAL

Asistenta si reprezentare in urmarirea penala, camera preliminara sau judecata in fond ori caile de atac. Masuri preventive. Plangeri impotriva ordonantelor procurorului, precum si reprezentarea in oricare etapa procesuala.

CONTESTATII LA EXECUTARE

Contestatii impotriva executarii silite incepute de creditori persoane fizice, juridice, sau autoritati publice (ANAF, DITL, alte administratii financiare). Suspendarea sau intoarcerea executarii silite.

LICITATII SI ACHIZITII PUBLICE

Reprezentarea autoritatilor contractante in fata instantei, asistare si reprezentare in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, consultanta juridica la intocmirea ofertei de participare.

DREPT ADMINISTRATIV

Redactarea de notificari catre autoritatile publice, emiterea de opinii juridice privind diverse acte emise de autoritati publice, contestarea deciziilor de impunere anuala.

CETATENIE SI VIZE

Obtinerea vizelor si permiselor de sedere pentru cetateni straini, obtinerea vizei de lunga sedere pentru studii, obtinerea vizei de lunga sedere pentru angajare.

LEGEA NR. 10/2001

Reprezentarea in fata primariilor precum si in fata instantelor de judecata in dosarele ce au ca obiect retrocedarea imobilelor aflate sub incindeta Legii nr. 10/2001.

RECUPERARI CREANTE

Recuperarea creantelor izvorate din: imprumuturi nerestituite la termen, plata drepturilor salariale neachitate de angajator la termenul stabilit intre parti.

DREPT CONTRAVENTIONAL

Contestarea amenzilor de circulatie, contestarea, contestarea pierderii dreptului de a conduce,consultanta juridica oferita victimelor accidentelor rutiere.

DESPAGUBIRI ACCIDENTE RUTIERE

Consultanta juridica oferita victimelor accidentelor rutiere, recuperarea daunelor materiale, in cazul unor accidente ce implica decese;

INSOLVENTA

Redactarea cererilor de deschidere a procedurii insolventei, redactarea cererilor de inscriere a creantei la masa credala, formularea de contestatii la Tabelul Preliminar de creante.

DREPTUL FAMILIEI

Actiune de divort, asistare la Notariat in vederea incheierii divortului, actiune pentru majorarea pensiei de intretinere, actiune pentru stabilirea domiciliului minorului.

INREGISTRARE MARCA OSIM

Inregistrare marca OSIM, Reprezentare in relatiile cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci OSIM, urmarirea dosarului privind inregistrarea marcilor la OSIM.

DREPTUL MUNCII

Consultanta in vederea negocierii contractelor colective de munca la nivel de unitate, medierea diferendelor cu privire la executarea contractelor de munca.

DOMENII DE EXPERTIZA

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian