[:ro]Dupa cum bine stim antreprenorii nu pot fi asociati unici in cadrul  mai multor societati. In cazul de fata,  un antreprenor care este asociat unic in cadrul unei societati  va trebui sa se asigure ca participatia sa nu va fi unica in cadrul altor societati.

Care este elementul de noutate adus de legiuitor privind interdictia de a fi asociat unic in cadrul mai multor societati si cel privind sediul social al societatilor?

1. In primul rand antreprenorii vor putea fi asociati unici in mai multe societati.

In felul acesta antreprenorilor le va fi mult mai usor sa isi gestioneze afacerile fiind eliminati asociatii numiti doar pentru a evita aceasta prevedere a legii. Totodata oamenii de afaceri vor putea detine mult mai bine controlul asupra societatilor respective.

2. In al doilea rand societatile vor putea gazdui mai multe sedii sociale in cadrul aceluiasi imobil.

In felul acesta antreprenorii nu vor mai fi nevoiti sa isi caute de fiecare data sedii sociale pentru societatile pe care le detin si isi vor optimiza costurile. De asemenea le va fi mai simplu sa isi gestioneze corespondenta societatilor, societatile pe care le detin putand avea sediul in acelasi loc.

In concluzie par sa apara vremuri bune si modificari de bun augur pentru Legea 31/1990, o lege care in opinia multora ar trebui sa fie optimizata pentru a fi cat mai actuala vremurilor noastre.[:]


0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian