[:ro]In mod normal pentru a efectua o mentiune la Registrul Comertului avem nevoie de cel putin 3 zile incepand cu momentul depunerii documentelor si pana la momentul eliberarii acestora.

Cu toate acestea sunt cazuri in care putem obtine documentele mai repede si anume de pe o zi pe alta, mai ales atunci cand situatia impune acest lucru.

Cum putem obtine o mentiune mai repede de la Registrul Comertului? 

1. In primul rand va trebui sa facem dovada ca avem nevoie de mentiune mult mai repede decat in mod normal. Pentru a dovedi acest lucru putem prezenta: un mail de la institutia care solicita sa prezentam respectiva mentiune, o notificare in acest  sens sau orice alt document din care reiese clar ca exista o nevoie urgenta pentru a prezenta respectivul document.

2. In al doilea rand aceasta dovada va fi depusa cu o cerere de urgentare a mentiunii la registratura Registrului Comertului, ulterior depunerii dosarului in care este cuprinsa mentiunea la Registrul Comertului.

3. Veti primi un numar de inregistrare si daca totul merge conform planului ar trebui sa puteti elibera documentele a doua zi.

In concluzie daca exista un motiv intemeiat pentru  a solicita urgentarea unei mentiuni la Registrul Comertului puteti face acest lucru in masura, in care puteti dovedi urgenta respectiva.

 [:]

Categorii: Noutati

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apeleaza!