[:ro]Pana nu de mult depunerea dosarelor la Registrul Comertului Bucuresti se realiza cu o verificare prealabila a acestora de catre angajatii acestei institutii. In urma verificarii dosarului iti era comunicat daca dosarul cuprinde toate documentele necesare sau daca documentele din cadrul dosarului au fost corect intocmite astfel incat sansele amarii dosarului erau mult mai mici.

Cu toate acestea Registrul Comertului Bucuresti a introdus o noua modalitate de inregistrare a dosarelor si anume inregistrarea urgenta a acestora, practic dosarele nu mai sunt verificate in prealabil, acestea fiind verificate doar de persoana desemnata. Putem vorbi aici de o sansa foarte mare ca dosarul sa fie amanat mai ales daca acesta nu a fost intocmit de catre un avocat sau consilier juridic.

Ce putem face in cazul in care vrem sa ne asiguram ca dosarul nu va fi amanat?

O solutie ar fi sa cereti audienta publica la momentul in care aveti termenul de solutionare. De principiu orice mentiune este solutionata in termen de 3 zile de la momentul depunerii dosarului. In prima zi se depune dosarul, in cadrul celei de-a doua zi se solutioneaza dosarul iar in cadrul celei de-a treia zi se elibereaza documentele de cele mai multe ori dupa ora 14:00. Ei bine in cadrul celei de-a doua zi putem solicita audienta publica si ni se pot comunica ce documente putem depune in completare pentru a nu se amana dosarul. Astfel vom putea sa evitam amanarea dosarului, completand dosarul cu eventualele documente care prezinta nereguli[:]

Categories: Noutati

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *