De cele  mai multe ori se intampla sa avem nevoie de documente emise de catre Registrul Comertului din localitatea in care ne desfasuram activitatea, insa sunt cazuri cand avem nevoie de documente eliberate de catre Registrul Comertului cu sediul in alta localitate.

Prin urmare Registrul Comertului pune la dispozitia solicitantului si serviciul de eliberare prin posta a documentelor solicitate.

Care sunt pasii de urmat in cazul in care vrem sa eliberam documente din cadrul Registrului Comertului din alta localitate?

a) In primul rand vom completa cererea aferenta solicitarii noastre asa cum o facem in mod normal si vom bifa in dreptul casutei in care este specificat faptul ca ne dorim ca documentele sa fie transmise prin posta.

b) In al doilea rand vom atasa si o cerere in care mentionam: sediul la care vrem sa ne fie transmise documentele precum si adresa de email pentru a primi nota de plata.

c) In ultimul rand efectuam plata in temeiul notei de calcul primite prin email si asteptam ca documentele sa fie transmise prin posta.

Categorii: Noutati

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apeleaza!