Obiectul de activitate al unei societati dicteaza practic scopul pentru care aceasta a fost infiintata si in urma caruia intreprinzatorii fondatori spera si urmaresc profitul. Prin urmare in functie de acest aspect o companie poate sa isi desfoasoare activitatea in cele mai diverse domenii cuprinse in cadrul sistemului de Coduri Caen.

Situatia actuala economica s-a rasfrant si asupra intreprinzatorilor, de foarte multe ori acestia fiind pusi in situatia de a-si schimba obiectul de activitate principal, astfel urmarind activitati care ar putea aduce profit in detrimentul activitatii desfasurate anterior.

Procedura este una simpla, aici fiind vorba strict de schimbarea codului CAEN, neluand in calcul obtinerea de diverse autorizatii de functionare si alte chestiuni ce urmeaza acestei proceduri.

Documente necesare:

a) Cerere de inregistrare – se obtine de la Registrul Comertului;

b) Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor/Actionarilor sau Decizia Asociatului Unic ce are in vederea modificarea obiectului de activitate;

c) Actul constitutiv actualizat;

d) Certificatul de inregistrare in original – se solicita in cazul modificarii obiectului de activitate principal.

Procedura este una simpla si nu implica prea mare bataie de cap, singura chestiune pe care va trebui sa o luati in calcul este aceea ca din momentul schimbarii obiectului de activitate va trebui cel mai probabil sa luati in calcul un nou plan de afacere, precum si alte autorizatii de functionare in functie de activitatea ce o veti desfasura.

Categorii: Noutati

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Apeleaza!