Nu de putine ori cred ca vi s-a intamplat sa aveti toata documentatia necesara unei mentiuni la Registrul Comertului si sa va lipseasca contorul de cuvinte.

Daca veti consulta site-ul Registrului Comertului veti observa faptul ca la documente necesare nu este mentionat faptul ca este necesar sa aveti in cadrul documentatiei si contorul de cuvinte, prin urmare acesta va fi necesar:

– la orice mentiune, care se va publica in Monitorul Oficial; astfel in functie de spatiile si totalul cuvintelor cuprinse in Hotararea Adunarii Generale a Asociatilor, Decizia Asociatului Unic s.a.m.d., Registrul Comertului va calcula un tarif, pe care dvs. il veti plati.

Cum utilizati contorul de cuvinte sau mai precis cum puteti realiza acest contor de cuvinte?

a) In primul rand selectati cu tasta Ctrl+A tot textul avut in vedere ma refer aici la Decizia Asociatului Unic sau Hotararea Adunarii Generale;

b) In al doilea rand apasati iconita Review dupa care selectati Word Count si astfel va aparea o fereastra in care se specifica: numarul caracterelor, numarul caracterelor cu spatii, numarul paragrafelor; pe dvs. va intereseaza numarul caracterelor cu spatii (characters with spaces);

c) Deschideti un nou document Word, dupa care va intoarceti la documentul anterior si apasati urmatoarele taste: Ctrl + Print Screen, iar mai apoi Ctrl + V in noul document deschis; practic ati copiat fereastra in care vi se specifica numarul cuvintelor cu spatii si ati dat paste in noul document deschis.

d) In noul document deschis, cel in care ati transferat practic fereastra in care se specifica numarul caracterelor cu spatii veti da o mica declaratie pe proprie raspundere prin care mentionati faptul ca respectiva Hotarare sau Decizie contine numarul de litere si spatii calculat de catre contorul de cuvinte astfel:

Subsemnatul ____________, declar pe propria raspundere ca Hotararea Adunarii Generale/Decizia Asociatului Unic contine ___________ cuvinte si spatii.

Veti data documentul si il veti semna.

Contorul de cuvinte se va atasa pe prima pagina a dosarului si se va capsa alaturi de Hotararea Adunarii Generale si Decizia Asociatului Unic.

 

Categorii: Noutati

Call Now ButtonApeleaza!