Recuperari de creante

Servicii-Avocat.ro

RECUPERARE DE CREANTE

Aceasta specializare, care implica recuperarile de creante este foarte importanta pentru companiile, care incearca sa isi recupeze sume blocate la diversi debitori. Desi poate fi incadrat foarte usor in cadrul dreptului civil, a devenit cu timpul o activitate de sine statatoare pentru noi.

Activitatea de recuperare a creantelor include urmatoarele:

  • imprumuturi nerestituite la termen;
  • plata drepturilor salariale neachitate de angajator la termenul stabilit intre parti;
  • sume de bani datorate in baza contractelor de inchiriere;
  • sume de bani datorate ca urmare a unor prestari de servicii;
  • sume de bani restante ca urmare a incheierii unor acte juridice translative de proprietate;
  • sume reprezentand prejudicii reale cauzate unor persoane fizice cumparatori;
  • sume datorate ca urmare a unor servicii de intermediere si comisionariat.

Recuperarea de creante a devenit o materie de drept in sine, acest lucru venind ca o consecinta a incapacitatii sau lipsei dorintei de plata din partea debitorilor.

Dl. avocat Alexandru Florin si echipa sa sunt specializati in procedura de recuperare de creante intre profesionisti.

Cu o experienta de peste 10 ani in procedura de recuperare de creante, in cazul litigiilor intre profesionisti. Ne mandrim cu un randament de 100 % in recuperarea creantelor pentru clientii reprezentati.

Strategia de recuperare creante se va stabili de comun acord cu clientul, avocatul care va instrumenta cazul fiind in masura sa adopte cea mai buna varianta. Avocatul care va instrumenta cazul va lua fie decizia de a merge pe calea ordonantei de plata, fie pe calea dreptului comun.

Telul nostru este unul singur si anume cel de recuperare de creante, mijloacele folosite de catre avocatii nostri fiind eficiente.

Oricare ar fi strategia pe care se va construi rationamentul juridic in vederea recuperarii creantei dumneavoastra, va garantam succesul.

Ne luam angajamentul sa tratam fiecare client in mod egal si sa ii reprezentam interesele necontand valoarea creantei in cauza.

Dorinta noastra este sa recuperam orice creanta oricat de mica ar fi pentru ca stim cat este de important bugetul clientului nostru. Vom personaliza astfel fiecare oferta de colaborare in parte in functie de dificultatea si valoarea creantei in cauza.

Stim cat este de important timpul pentru dumneavoastra, tocmai de aceea vom utiliza toate procedurile legale pentru a recupera cat mai repede creanta in cauza.

Resursele noastre vor fi dedicate in totalitate pe procedura de recuperare creante tocmai pentru a va garanta succesul.

Putem spune ca ne-am specializat in cei 10 ani de practica in domeniul de recuperari creante si am avut rezultatul scontat de fiecare data.

Cum puteti apela la serviciile noastre de recuperare de creante?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere chestiuni juridice cu privire la procedura de recuperare de creante.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la procedura de recuperare de creante.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian