Suntem de parere ca oferim cele mai competitive servicii de infiintare a oricarei forme de organizare (S.R.L., S.A., P.F.A., IF, II, Fundatie, Asociatie) deoarece oferim urmatoarele facilitati:

  1. Redactarea tuturor documentelor care implica infiintarea formei de organizare;
  2. Asistenta 24/24, avocatii nostri va pot oferi sfaturi exact atunci cand aveti nevoie;
  3. Indrumare in vederea alegerii celor mai potrivite coduri CAEN in concordanta cu activitatile pe care veti dori sa le desfasurati;
  4. Depunerea dosarului la Registrul comertului – in acest fel nu veti mai pierde timp stand la cozi interminabile si veti evita functionarii care uneori va pot da batai de cap;

De ce sa ne alegeti pe noi si nu orice alta firma care se ocupa de servicii de infiintare a formelor de organizare?

  1. In primul rand veti avea sansa sa lucrati cu avocati specializati in ramura de drept comercial. Desi puteti gasi pe internet o sumedenie de societati care ofera aceste servicii, va garantam ca alegand serviciile noastre veti beneficia de un raport calitate – pret excelent accesand servicii avocatiale de cea mai buna calitate. Trebuie sa retineti ca avocatii sunt pregatiti pentru a va rezolva orice problema juridica pe cand societatile care se ocupa de proceduri de infiintare de firme cu siguranta nu au aceeasi specializare si nu ofera aceleasi servicii de calitate.
  2. Avocatii nostri se vor ocupa de procedura  de infiintare a formei de oganizare de la inceput si pana la depunerea dosarului la Registrul Comertului verificand fiecare document in parte pentru a identifica orice greseala juridica. Astfel dumneavoastra nu numai ca veti avea o forma de organizare inregistrata in timp util dar documentele care vor sta la baza inregistrarii acesteia vor fi corecte din punct de vedere juridic.
  3. Suntem de parere ca oferim un pret corect pentru procedura de infiintare a unei forme de organizare. Pretul a fost fixat astfel incat orice intreprinzator sa isi poate permita serviciile noastre.

4. Experienta spune totul. Suntem mandri ca am ajutat peste 1000 de intreprinzatori de-a lungul celor 8 ani de experienta pe piata serviciilor de profil. Practic am infiintat peste 1000 de forme de organizare in decursul anilor de activitate, prin urmare procedura va fi simpla, rapida si fara batai de cap.