Consultanta/negociere contracte stare de urgenta

Servicii-Avocat.ro

Consultanta/negociere contracte stare de urgenta

Materia dreptului in general este una vasta, iar aceasta acopera de cele mai multe ori fiecare imprejurare pe care ne-o ofera societatea.

Din pacate situatia actuala creeata de Covid-19 ne pune in pozitia de a aborda aspecte ale dreptului pe care nu credeam ca le vom experimenta ca avocati.

Cu toate acestea avocatii nostri sunt pregatiti sa va asiste in toate problemele juridice cauzate de declararea starii de urgenta.

Ce este starea de urgenta conform legislatiei romanesti?

Conform Ordonanței de urgență nr. 1/1999  starea de urgenta este considerata a fi:

,,ansamblul de măsuri cu caracter politic, economic, social și de ordine publică, instituit în întreaga țară sau în anumite zone ori în unele unități administrativ-teritoriale”.

Cu ce va pot ajuta avocatii nostri in perioada starii de urgenta?

  1. Obtinerea certificatului de stare de urgenta oferit de catre Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.
  2. Purtarea de corespodenta cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri.
  3. Notificarea partenerilor contractuali cu privire la starea de urgenta si imposibilitatea continuarii colaborarii conform contractului aflat in desfasurare.
  4. Notificarea partenerilor contractuali cu privire la rezilierea contractelor aflate in desfasurare ca urmare a declarari starii de urgenta.
  5. Reprezentarea in fata instantei cu privire la diverse situatii provocate de starea de urgenta si de forta majora.
  6. Orice alte chestiuni juridice provocate de starea de fapt actuala (stare de urgenta, forta majora provocata de COVID-19).

Cum puteti apela la serviciile noastre in ceea ce priveste negocierea contractelor si consultanta in stare de urgenta?

In primul rand ne puteti scrie in cadrul formularului de contact orice speta ce are in vedere negocierea contractelor si consultanta  cu privire la starea de urgenta decretata de stat.

In al doilea rand ne puteti contacta telefonic si puteti stabili o prima intalnire la sediul biroului nostru din Bucuresti, Bld. Energeticienilor nr. 9 E, sector 3.

Oricare ar fi metoda de contact, avocatii nostri sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire cu privire la consultanta si negocierea contractelor ca urmare a starii de urgenta decretata de stat.

Call Now ButtonApeleaza!
ro_RORomanian