Cu regulile dreptului civil ne intersectam aproape in continuu in fiecare zi din viata noastra cotidiana. Dreptul civil este materia care reglementeaza relatiile sociale incepand cu cele privitoare la familie (copii, autoritate tutelara, casatorie si raporturi dintre soti, rudenie), continuand cu cele privitoare la drepturi patrimoniale si nepatrimoniale, ajungand pana in materia contractelor pe care le incheiem, a obligatiilor pe care ni le asumam, inclusiv modul de modificare ori stingere a acestora. Fiind un domeniu atat de vast, probabilitatea de a cauta sprijin pentru rezolvarea unei situatii juridice conflictuale este foarte mare.

Pentru acest motiv noi am lansat serviciul avocat civil 24/24.

Cum poti folosi serviciul avocat civil 24/24?

In primul rand iti stam la dispozitie cu orice intrebare pe care o poti avea sau nelamurire prin intermediul chat box-ului. Ne poti scrie iar noi vom incerca sa iti raspundem in timp real problemei tale de drept civil.

In al doilea rand ne poti scrie prin intermediul formularului de contact, in cazul in care doresti sa detaliezi speta, iar noi vom primi pe mail toata informatia si iti vom raspunde cat de rapid vom putea.

Avocat civil a fost gandit cu scopul precis de a veni in sprijinul clientului exact atunci cand are nevoie si suntem de parere ca acest sistem ii va fi de mare ajutor clientului nostru, noi fiindu-i alaturi in toate problemele de drept civil pe care ar putea sa le intampine.

Avocat civil iti sta la dispozitie pentru rezolvarea oricaror probleme in materia dreptului civil, echipa noastra de avocati fiind tot timpul pregatita sa rezolve chiar si cele mai complexe spete.