Avocat 24/24 este cea mai noua facilitate pusa la dispozitie clientului interesat de servicii avocatiale. Venim in sprijinul clientului cu o echipa specializata de avocati ce activeaza in cadrul Baroului Bucuresti. Fiecare avocat este specializat pe o anumita ramura de drept putand oferi cele mai bune opinii juridice clientilor interesati.

Avocat 24/24 este structurat pe mai multe ramuri de drept cuprinzand urmatoarele sectiuni: avocat penal, avocat civil, avocat litigii si avocat dreptul muncii.

Suntem de parere ca este un concept modern pe care il punem la dispozitie clientului interesat de servicii juridice de calitate, prin intermediul caruia ii putem fi alaturi in orice moment al zilei.

Pentru a face posibil acest lucru am implementat doua solutii tehnice pentru a putea raspude clientului in timp real la problemele juridice cu care se confrunta si anume:

  1. Chat box-ul activ 24/24 prin intermediul caruia clientii ni se pot adresa, un avocat fiind la dispozitia acestuia pentru a raspunde la orice intrebari urgente si mai putin complexe.
  2. Formularul de transmitere a spetei prin intermediul caruia clientii ne pot adresa spete mai complexe, putand astfel detalia anumite aspecte importante in economia acesteia.

Avocat 24/24 va sta la dispozitie cu cele mai bune opinii juridice si va sprijina in fiecare demers juridic pe care veti dori sa il intreprindeti.