Suntem adeptii rezolvarii litigiilor sau conflictelor de drept direct intre reclamant si parat, suspect, inculpat si persoana vatamata, angajator si angajat, institutie publica si contribuabil. Desi trazactionarea sau impacarea partilor prin concesii reciproce este cea mai adecvata dintre toate rezolvarile posibile ale unui conflict juridic, realitatea ne arata ca aceasta metoda nu este aplicabila in cazul oricarui litigiu.

Din acest motiv am lansat serviciul avocat litigii 24/24.

Serviciul avocat litigii 24/24 este accesibil oricarei persoane care doreste sa ne adreseze vreo intrebare sau care are vreo nelamurire cu privire la cea mai buna aparare ce poate fi urmata.

Ne puteti scrie prin intermediul chat box-ului, iar echipa noastra de avocati cu experienta in litigii si proceduri in fata instantelor va incerca sa va raspunda in timp real.

Cu exceptia materiei dreptului penal, ne puteti transmite prin intermediul formularului de contact o descriere detaliata a spetei; noi vom primi pe email mesajul dumneavoastra si va vom contacta incercand sa va oferim un raspuns aplicat problemei dumneavoastra.

Avocat litigii 24/24 se afla la dispozitia clientilor atat din Bucuresti cat si din celelalte zone ale tarii, echipa noastra de avocati efectuand deplasari in tara pentru asigurarea apararii clientilor nostri.

Avocat litigii 24/24 va sta la dispozitie pentru litigii de drept civil, litigii de contencios administrativ, litigii de drept penal, litigii de drepul muncii, contestatii la executare silita, ligitii de drept contraventional sau drept comercial.